Twee jaar geleden zette de Motown-label zanger Waylon tijdens het Curaçao North Sea Jazz Festival de zaal helemaal op z’n kop. Donderdag 4 september is zijn nieuwe album ‘Heaven After Midnight’ uitgekomen en Waylon zal zijn nieuwe concerttour starten op Curaçao en Bonaire. “Ik kijk er naar uit, om niet alleen mijn nieuwe album, maar vooral de liefde voor het leven met jullie te delen”, aldus Waylon.

In 2008 krijgt Waylon zijn grote doorbraak door deelname aan het TV-programma ‘Holland’s Got Talent’. De zanger doet auditie met het nummer ‘It’s a man’s world’ van James Brown en bereikt moeiteloos de finale. Waylon tekent als eerste Nederlander ooit een contract bij de befaamde platenmaatschappij Motown, het label van onder andere Michael Jackson en Stevie Wonder. Hier brengt hij zijn eerste plaat ‘Wicked Ways’ mee uit waarvan maarliefst drie top40 single hits het resultaat zijn.

Eerder dit jaar vormde Waylon met Ilse DeLange voor het Europese SongFestival de geslaagde combinatie ‘The Common Linnets’. Hiermee haalde het duo de hoogste plaats voor Nederland sinds 1975. Naast een overweldigend succes met ‘The Common Linnets’ heeft Waylon uiteraard ook met zijn eigen band niet stilgezeten. Donderdag 4 september kwam zijn nieuwe album ‘Heaven after midnight’ met veel europese belangstelling uit en kwam in Nederland direct op nummer 1 van de iTunes Album Charts binnen.

Dit unieke funky-soul-rock-pop concert en tevens de aftrap van zijn concerttour is op vrijdag 10 oktober 2014 bij Landhuis Brievengat op Curaçao, gevolgd door een optreden op 12 oktober bij Spice Beachclub op Bonaire. Kaarten voor het concert op Curacao zijn nu beschikbaar vanaf Nafl. 55,= per stuk via www.shoutcuracao.com. Gedrukte kaarten zullen vanaf 19 september bij de voorverkoopadressen verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie: www.shoutcuracao.com.

https://www.facebook.com/events/1483362825283407/?fref=ts